HOE WERKT HET?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, unieke locaties! Van hippe en trendy locaties tot grachtenpanden, oude villa’s en strakke kantoorruimtes. Of zelfs locaties waarvan het stucwerk van de muur valt..locaties-image-01

header_locatiehouderskopie

Vind je het leuk om jouw locatie terug te zien in een reclame, magazine of film? Schrijf je dan nu hier in bij locatiebureau SIGRID Locations en stuur ook wat foto’s mee.

Hoe werken wij?
Zodra jouw locatie is aangemeld, nemen wij contact met je op. We kunnen je dan vragen meer foto’s van je locatie te sturen of in voorkomende gevallen komen we langs om zelf foto’s te maken. Elke locatie krijgt een uniek locatienummer toegewezen. Vanwege de privacybescherming is het alleen voor opdrachtgevers mogelijk om een kijkje te nemen in ons locatiebestand. Adresgegevens van de locatie worden pas bij een boeking bekend gemaakt. Wie weet zie je binnenkort jouw locatie terug in één van de topbladen/magazines van Nederland.

Foto’s
Om ervoor te zorgen dat de opdrachtgevers een zo compleet mogelijk beeld van de locatie krijgen, vragen we je bij aanmelding foto’s van de locatie te sturen.

Hoe maak je de perfecte foto’s van jouw locatie?
Allereerst is het van belang goede overzichtsfoto’s van het in- en exterieur te maken. Van woonkamer tot zolder, van tuin tot straat. Daarnaast kan je nog detailfoto’s van bijzondere elementen op de locatie maken. Denk hierbij aan bijv. ramen, tegels, haarden. Fotografeer bij daglicht (geen of zo min mogelijk lampen aan). Tot slot, zorg voordat je begint met fotograferen dat er zo min mogelijk rommel ligt. De foto’s komen op die manier het best over.

Plaatsen foto’s op website
Door je aan te melden geef je toestemming dat wij de foto’s van de locatie op de website plaatsen.

Vergoeding
Wanneer de locatie geboekt wordt, krijg je hiervoor een vergoeding. Deze vergoeding hangt af van het soort productie.

Opdrachtgevers
Wij bemiddelen producties voor onder meer Libelle, Marie Claire, Grazia, Linda, Hema, Luxaflex, Prenatal, 101 Woonideëen, Elle, Allerhande, Gall & Gall, V&D, B&C, Desso, Bijenkorf, Toshiba, Blokker, Senseo, Philips, Nochera, Ohra, Liander, At Home, Lodsh, KEK Mama, Nouveau, LOI, Sanders Meubelstad, Seasons, Margriet, Miss Perfect, KPN, ABN-AMRO, Niehe Media, DHL, C&A

Meer informatie?
Wil je meer weten over onze werkwijze? Download dan onze spelregels en bekijk de algemene voorwaarden op de site.