ALGEMENE INFORMATIE

Zoek je een bijzondere, unieke locatie voor het opnemen van een commercial, film-, tv- of fotografieproductie? Dan ben je bij locatiebureau SIGRID Locations aan het juiste adres. Bij ons vind je de meest unieke, inspirerende en bijzondere locaties. Van moderne huizen, beeldschone boerderijen, kleine kasteeltjes tot landelijke livings en kleurige kinderkamers. Je vindt bij ons net die ene locatie die je in gedachte had voor een productie. opdrachtgevers-image-01header_opdrachtgeversWil je een kijkje nemen in ons locatiebestand? Vul dan nu het aanvraagformulier in om een persoonlijke inlogcode te ontvangen. Kun je de perfecte locatie niet vinden, dan gaan wij er voor je naar op zoek!

Hoe werken wij?
Alle locaties zijn zo uitgebreid mogelijk gefotografeerd. Zo krijg je een goed beeld van alle locaties. Natuurlijk kunnen wij ook een selectie maken en, geheel vrijblijvend en kosteloos, een locatievoorstel doen.

Locatie boeken?
Jouw ideale locatie gevonden? Stuur een mailtje naar info@sigridlocations.nl. Wij informeren dan bij de locatiehouder naar de beschikbaarheid van de locatie.

Bezichtigen en/of optie?
Wil je de locatie eerst nog bezoeken of met de klant bespreken? Dat is mogelijk. Om te voorkomen dat de locatie niet meer beschikbaar is, adviseren wij je wel een optie te nemen op de locatie.

Opdrachtgevers
Wij hebben in de loop der jaren al locaties geleverd voor producties voor o.a. Libelle, Marie Claire, Grazia, Linda, Hema, Luxaflex, Prenatal, 101 Woonideëen, Elle, Allerhande, Gall & Gall, V&D, B&C, VTwonen, Desso, Bijenkorf, Thosiba, Blokker, Senseo, Philips, Nochera, Ohra, Liander, At Home, Lodsh, KEK mama, Nouveau, LOI, Sanders Meubelstad, Seasons, Margriet, Miss Perfect, KPN, ABN-AMRO, Niehe Media, DHL, C&A

Eerste keer op onze site?
Vul dan nu het aanvraagformulier in om een persoonlijke inlogcode te ontvangen. Wanneer het formulier volledig is ingevuld ontvang je per mail een bevestiging met een activeringslink.

Meer informatie?
Wil je meer weten over onze werkwijze? Download dan onze spelregels en bekijk online de algemene voorwaarden op de site.